Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Habony-féle Lokálban, apróhirdetésben keres politikailag elfogult bírákat az Együtt

2017.11.30. 10:33

A 444.hu szúrta ki, hogy az Együtt egy politikai figyelemfelkeltő akciót hajtott végre a Habony-féle Lokálban. (A lapot Habony Árpád, Orbán tanácsadójának cége adja ki.) Az ingyenes, BKV-megállókban osztogatott fideszes lapban egy apróhirdetést adtak fel, melynek szövege arra hívja fel a figyelmet, hogy a Fidesz a minisztériumokból töltené fel a bíróságokat. Vagy ahogy az apróhirdetést feladó Vajda Zoltán az Együtt XVI. kerületi önkormányzati képviselője mondta, „arra akarta felhívni a figyelmet, hogy próbálja saját embereivel elfoglalni a Fidesz az igazságszolgáltatást” – írja a lap.

Vajda az apróhirdetésről a 444-nek azt mondta: „Emailben kellett elküldeni a szöveget. Eredetileg kisebbet akartunk, de jelezték, hogy ennyi szöveg ott nem fog elférni, ezért választottuk ezt a méretet. Listaárat fizettünk, 58 vagy 68 ezer forint volt, most nem emlékszem hirtelen.” Az Együtt politikusa elmondta, senki nem kérdezett vissza a hirdetés tartalmával kapcsolatban, amiről egyeztetni kellett, azok csak technikai kérdések voltak.