Ivó, Milán
EUR 386,21 Ft
USD 367,93 Ft
5 °C
26 °C

Elfogták a zebrán gázoló, cserbenhagyó sofőröket

2017.12.01. 07:29

Őrizetbe vették azt a férfit, aki a rendőrség gyanúja szerint Kőbányán, egy zebrán elgázolt egy idős nőt, majd segítségnyújtás helyett továbbhajtott,  írja  a Police.hu. A baleset szerdán este történt a Maglódi út és a Kocka utca kereszteződésében. A 70 éves nőt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, de már nem tudták megmenteni az életét.

B. Zsolt ellen elfogatóparancsot adtak ki, majd előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Segítségnyújtás elmulasztásáért és halált okozó közúti baleset gondatlan okozásáért kell felelnie.

A sárvári cserbenhagyót is elfogták. Az 50 éves magyar-szlovén kettős állampolgárságú férfi is egy zebrán ütött el két embert, mindketten életveszélyesen megsérültek. Ez a sofőr sem segített.

A sárvári gázoló autója
A sárvári gázoló autója
Fotó: Police.hu

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek