Vilmos
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egy rendőr a szabadnapján is rendőr

2017.12.03. 18:14

Egy szabadnapon lévő rendőr fogott el kollégáival két férfit, akik egy Ózdon sétáló nőtől rabolták el a táskáját, írja a rendőrség.

Egy 62 éves nő sétált Ózd egyik utcájában december 3-án 8 óra körül, amikor két férfi hozzá lépett, őt a földre lökték, majd a kezéből kirántották a - mobiltelefonját, pénzét és különböző iratait tartalmazó - táskáját, amivel elmenekültek.

A nő segítségkérő kiáltásait egy arra járó, szabadnapos, helyi rendőr meghallotta, aki azonnal a rablók után futott és közben telefonon értesítette szolgálatban lévő kollégáit. A járőrök azonnal a megadott irányba indultak és néhány perc múlva együtt elfogták a két elkövetőt.

A nyomozók kihallgatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Zénó 34 éves és F. Dániel 26 éves ózdi lakosokat, akiket bűnügyi őrizetbe vettek, továbbá az ügyészségen előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására is.