Ennyi. Véget ért a Sorosról zajló nemzeti konzultáció, ha lemaradt, már nem lesz a siker részese

2017.12.03. 13:42

2 301 463-an küldték vissza a Fidesz szerint a Soros Györgyről zajló nemzeti konzultációt illetve töltötték ki az interneten az íveket.

Igen, arról a konzultációról van szó, amelyeket átláthatatlan módon és bemondás alapján dolgoznak fel, illetve propagálnak.

Vagyis nem is átláthatatlan, mert Hidvégi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint minden eddigi rekordot felülmúlt a nemzeti konzultáción való részvétel.

Vagy mégsem döntött meg rekordot, hiszen semmilyen jegyzetet nem talált, vagy nem mutattak ilyet Hadházy Ákos LMP-s politikusnak, amikor három helyszínen járt, ahova elvileg vissza lehet küldeni a borítékokat, és ahol szerinte csak üres dobozokat talált.

Vagy igen, hiszen Hidvéghi Balázs a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség nevében köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett a nemzeti konzultációban, "vette a fáradságot, hogy elmondja véleményét a Soros-tervről", és visszaküldte vagy az interneten kitöltötte a kérdőívet.

A videón bemutatjuk, mit jelent a konzultáció, és mennyi értelme van.

Vagy nem, hiszen az interneten egy ember akárhányszor kitöltheti a konzultációs ívet, ebben senki nem akadályozza meg, aki ilyesmivel tölti az idejét.

Vagy igen, hiszen Hidvéghi szerint az "óriási részvétel jelzi, hogy pártokon átívelő ügyről van szó, amit az ellenzéknek is érdemes lett volna elfogadni a magyar emberek véleménynyilvánításának támadása helyett."