Lelőttek egy embert az M5-ösön

DONKA20171205004
2017.12.05. 10:33

Lelőttek egy embert, egyet pedig megsebesítettek az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében kedd hajnalban, írja a rendőrség.

Több részletet egyelőre nem közöltek, csak annyit, hogy emberölés gyanújával nyomoznak „forró nyomon bevezetett intézkedéssel”. A pihenőt a Röszke felé vezető oldalon lezárták.
Az RTL esti híradójának riportja szerint az autó a csengelei pihenőből kifelé tartott, amikor két férfi leintette a járművet. A két támadó ezután tüzet nyitott rájuk. A sofőr azonnal meghalt, míg utasát, egy 45 év körüli férfit a hasán és a lábán érte találat. A férfi azonnal értesítette a mentőket és a rendőröket. A hasi sérülése miatt azonnal meg kellett műteni a kórházba szállítás után, mostanra stabilizálták az állapotát.
A férfi a rendőröknek azt mondta, hogy nem tudja miért támadták meg őket, és a támadók nem vittek el tőlük semmit. 

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a rendőrök milyen forró nyomon indulhattak el. Annyi bizonyos, hogy a helyszínt teljesen lezárták, lőpor és ujjlenyomatokat próbáltak rögzíteni. A pihenőben tartózkodó kamionosok semmit nem észleltek a lövöldözésből, így vagy egy kamerafelvétel, vagy a túlélő szemtanú személyleírása lehet, ami alapján nyomoznak. 

24819121 1609129355792237 556386547 o
Fotó: Police.hu

Borítókép: MTI Fotós: Donka Ferenc  

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport