A rendőrség emberölés miatt nyomoz VV Fanni eltűnése miatt

2017.12.05. 12:00 Módosítva: 2017.12.05. 16:03

Miután a Blikk hétfő este az anyára hivatkozva azt írta, hogy meghalt a VV Fanniként ismert Novozánszki Fanni, kedd reggel megkerestük a rendőrséget, hogy cáfolják vagy erősítsék meg a halálhírt. Illetve, ha igaz a hír, akkor írják meg, hogy mit lehet tudni a nő halálának körülményeiről.

Kérdéseinkre érdemben nem válaszolt a BRFK kommunikációs osztálya. A Borsnak azonban délután azt írták, hogy

emberölés ügyében nyomoznak VV Fanni eltűnése kapcsán. A nőt továbbra is eltűntként keresik, ami azt jelentheti, hogy a holtteste még nem került elő.

A valóságshow-szereplő november 20-ai eltűnése kapcsán lapinformációk szerint korábban  őrizetbe vettek egy férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki, majd az ügyészség indítványát elfogadva a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a férfit. Lapértesülés szerint a fiatal férfi korábban MSZP-s képviselőjelölt volt, és személyi szabadság korlátozása miatt indult ellene eljárás.

Fanni lakásán egy napon keresztül kutakodtak a rendőrök, DNS-mintákat vettek, átnézték a nő noteszét, amiben pénzösszegek és kuncsaftjainak neve szerepelt. A nő korábbi hírek szerint egy németországi bordély hirdetésében szerepelt, az egyik bulvárlap felhívta a hirdetésén szereplő számot, de Fanni anyja tagadta, hogy az ő lányának hangja lett volna a felvételen. Az anya szerint mindenképpen gyanús, hogy a lánya úgy tűnt el, hogy magára hagyta a kutyáit, ez azt valószínűsíti szerinte, hogy erőszakkal hurcolták el.

A 24 éves Novozánszki Fanni hastáncosnőként dolgozott, majd 2014-ben az RTL II Való Világ című műsorában tűnt fel. A tévéműsor után hiába igyekezett a médiában elhelyezkedni, pár modellszerződése is volt, de nem sikerült megvetnie a lábát. Escortként és erotikus modellként hirdette szolgáltatásait.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport