Szerelmes volt VV Fanniba feltételezett gyilkosa

2017.12.07. 10:03

A Blikk és a Bors újabb részleteket tudott meg Novozánszki Fanni megölésével kapcsolatban. 

A Blikk megtudta, hogy a VV Fanni eltűnésével és gyilkossággal vádolt, előzetesben lévő B. László néhány éve együtt járt néhány hónapig Fannival, és Fanni vetett véget a kapcsolatnak. Fanni ismerősétől azt tudták meg, hogy Fanni volt randizni is nemrég a gyanúsítottal, aki szerinte pénzbehajtóként dolgozott. Fanni exe is emlékezett rá, hogy volt köztük valami B. Lászlóval, mert furcsa sms-eket kapott tőle.  A lap szerint elképzelhető, hogy B. László közeledését Fanni visszautasította, trágár stílusában küldhette el, ő pedig dühből vagy sértettségből végzett a lánnyal, majd két bőröndbe ruhát csomagolt neki, hogy ezzel tévessze meg a nyomozókat és terelje másra a gyanút.

A gyilkossággal gyanúsított ifjabb B. László
A gyilkossággal gyanúsított ifjabb B. László
Fotó: Facebook

A Blikk úgy tudja, nem keresnek további elkövetőket. Bár B. László még nem tett vallomást, de az autóját Dunaújvárosig követték térfigyelő kamerákkal, és állítólag videón látható, ahogy a lány háza előtt az ölében viszi, és az autójába rakja.  A TV2 Tények keddi adásában azt közölték, hogy a rendőrök gyanúja szerint a férfi a holttestet a Dunába dobhatta, valamint hogy korábban a férfi autójában vérnyomokat és kötelet találtak. Ezeket még vizsgálják.

A Bors hasonló dolgokat tudott meg, szerintük Fanni fél évig járt B. Lászlóval, és a férfi fülig szerelmes volt belé, de a lány nem viszonozta. Fannihoz közel álló források úgy tudják, a férfi képtelen volt beletörődni a szakításba.

B. Lászlóról szerdán közölt részleteket az RTL Klub és a Magyar Nemzet. A férfi 2010-ben indult a dunaújvárosi önkormányzati választásokon az MSZP színeiben, de nem nyert. Sportolói karrierjét 20 évesen egy sérülés szakította félbe, ezután elvégzett egy főiskolát, és különböző, sikertelen vállalkozásokba kezdett, és sportklubokat vezetett. A férfit lakhelyén és az általa vezetett klubban is erőszakos, pökhendi emberként ismerték, aki playboy életet akart élni több, kevesebb sikerrel, de nagyon szerette a jó autókat és a szép nőket.