Veszprémi erdőben keresik VV Fannit

2017.12.08. 09:20

A VV Fanni megölésével gyanúsított B. László még mindig nem tett beismerő vallomást, de a bulvárlapok egyre több információt szereztek az ügyről. Egy bennfentes a Blikknek azt állította, hogy Fanni beleegyezésével hagyták el a lány otthonát, annak ellenére, hogy a térfigyelő kamera felvételein is látszik, a férfi az ölében viszi ki az eszméletlen lányt. Az informátor azt is tudni véli, hogy a gyanúsított bérelt autóval szállította Fannit, majd a kocsit úgy vitte vissza a kölcsönzőbe, hogy ki sem tisztította, tiszta vér volt. Amikor a tulajdonosok észrevették a vért, értesítették a rendőröket.

Megtalálták a noteszt

A lány eltűnésekor nyoma veszett bőröndöt és a ruháit nem találták meg, kézitáskáját és az abban lévő dolgokat viszont igen. Tehát Fanni naplóját is megtaláltak, ebbe az A5-ös méretű, rózsaszín noteszbe vezette, hogy mikor és kivel találkozik, a kuncsaftok telefonszáma és neve is szerepelt a füzetben, de gyakran beleírta, hogy mi történt vele, valószínűleg az utolsó napjairól is szerepelnek részletek a naplóban.

A csütörtöki információk szerint Fanni és feltételezett gyilkosa néhány hónapig jártak, de nagy valószínűséggel a lány visszautasította a férfit, aki bosszúból vagy féltékenységből végezhetett vele. A gyanúsított elfogása előtt Fanni édesanyja arra gyanakodott, a titkos naplója miatt eshetett baja a lánynak, mert abban terhelő információk lehetettek bizonyos emberek számára. 

Szórakozni volt aznap, új ügyvédet fogadott

A Blikk úgy tudja, Fanni otthonában nem találtak dulakodásra utaló nyomokat, de a drogkereső kutya talált egy kávéspoharat, az is lehet, hogy gyilkosa elkábította Fannit. A gyanúsított Facebook-oldaláról kiderült, hogy Fanni eltű­nése előtt pár órával még bulizott egy szórakozóhelyen. A Blikk informátora azt is tudja, hogy egy volt barátnőjét is hívta akkor este, de a lány már nem is vette fel neki a telefont, mert sokszor durva volt vele. A Blikk azt is megtudta, hogy a gyanúsítottnak eddig kirendelt ügyvédje volt, de szerdán egyik rokonát bízta meg a védelmével. 

Eláshatta egy erdőben

A Bors megtalálta VV Fanni feltételezett gyilkosának ügyvédjét, aki szerint ügyfele a hírekkel ellentétben tett vallomást, elismerte, hogy volt kapcsolata Fannival, de az emberölést nem.  A Vác Online alapján azt írják, hogy nem a Du­nában, hanem Veszprém megye erdős területén keresi a rendőrség életvédelmi főosztálya a lány holttestét. Informátoruk szerint B. László bérelt autója a GPS-adatok szerint Budapest és Veszprém között mozgott, és a nyomok egy több tízezer hektáros erdős területre vezetnek, ahol a gyanúsított elrejthette, eláshatta a prostituáltként dolgozó Novozánszki Fanni holttestét.

VV Fanni november 20-án tűnt el XIII. kerületi lakásából, kiskutyáit a lakásban hagyta, ez nem volt rá jellemző, emiatt kezdtek gyanakodni, hogy baja lehet. A ház előtti biztonsági kamera felvételein látszik, hogy B. László éjszaka megérkezik, majd az ölében viszi el a fiatal nőt. Fanni eltűnésével kapcsolatban előzetesbe helyezték B. Lászlót, aki ellen személyi szabadság korlátozása és emberölés miatt indult eljárás. Kocsijában állítólag pajszert, kést és fegyvert is találtak, ezért a rendőrség azt feltételezi, hogy B. L. előre készült VV Fanni meggyilkolására. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport