Gyerekei kitartanak a felesége megölésével vádolt darnózseli hentes mellett

2017.12.11. 05:54

Már nem hentesként dolgozik az a darnózseli férfi, akit még mindig azzal vádolnak, hogy megölte gyógytornász feleségét, és a maradványait eltüntette - írja a Bors.

A férfi és 40 éves gyógytornász felesége válófélben voltak, amikor az asszony 2014 májusában eltűnt. A vád szerint a férfi megölte feleségét, majd autóba tette, hazavitte és megvárta, amíg a gyermekük elalszik. Ezután beállt az autóval a garázshoz, kivette a holttestet, és a ház alatti húsfeldolgozóban a holttestet „feldolgozta”. A maradványok egy részét elégette, egy részét elrejtette vagy szétszórta, később pedig sósavval fertőtlenítette a húsfeldolgozó eszközöket.

A Bors szerint a férfi szabadulása után először Mosonmagyaróvárra költözött, az­tán mégis úgy döntött, hogy otthon, Darnózselin kezd új életet. A férfi két gyereke a mai napig kitart mellette.

"Nem beszél senkivel, csak a családjával tartja a kapcsolatot. Biztos szándékosan, nehogy mondjon valamit, ami aztán az ügyre nézve rosszat tesz neki. Autóval megy mindenhová" - mondta a lapnak egy helybéli asszony.

"Védencem feszült, nem számított arra, hogy a másodfokú bíróság újrakezdi az ügy felülvizsgálatát. Szeretne már pontot tenni a dolog végére, és nyugodtan élni" – nyilatkozta a Borsnak dr. Jován László, a férfi védője. Úgy tudjuk, hogy N. újra dolgozik, de nem a szakmájában, hanem egy teljesen más munkakörben, amiben sokat kell menni. A Bors szerint a munkáltatója nagyon elégedett vele.