Öngyilkos lehetett a roncsok mellett talált kutya gazdája

2017.12.15. 15:35

Csütörtökön járta körbe a sajtót az a hír egy szomorú képpel, amikor egy Apostaghoz közeli halálos baleset után egy németjuhász nem tágított a roncsok mellől, elhunyt gazdáját várta.

Most megdöbbentő részletek derültek ki az ügyről, miszerint nem véletlen balesetről lehetett szó, hanem öngyilkosságról, amire több jel is utal. A Baon.hu már tegnap a helyszínen azt tudta meg, hogy öngyilkosság történhetett, hiszen a rendőrség közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja az ügyet, és a 67 éves sofőr nem volt bekötve. Ráadásul aznap, nemsokkal a baleset előtt érkezett egy másik hír is Apostagról, hogy kigyulladt egy hétvégi ház, és a Baon szerint ez a ház a sofőré lehetett, aki direkt felgyújtotta a házat. 

Még meghökkentőbb dolgok derültek ki az állatmentőként és több kutyás témájú könyv szerzőjeként ismert Kovács Violetta Facebookjáról, aki azt írja, az autó mellett talált kutya gazdájának volt három másik németjuhásza, akiket nemrég valaki megmérgezett fagyállóval. A hölgy úgy véli, emiatt kattanhatott be a 67 éves sofőr, felgyújtotta házát, és a képeken látható, 10 éves Princcel fagyállót itatott, majd nekihajtott egy fának. A bejegyzés szerint Princ már túl van a kritikus első éjszakán, elképzelhető, hogy felépül. 

Az állatmentő hölgy és a Baon is úgy tudja, hogy Princet az egyik mentős vitte haza, hogy vigyázzon rá, amíg talál neki gazdát. 

Kérdéseinket elküldtük a mentőknek, és az állatvédő hölgynek, várjuk válaszát.  

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.