Ferenc
10 °C
29 °C

Megtalálták a Szolnokon eltűnt, 17 éves fiú holttestét

2017.12.27. 05:28 Módosítva: 2017.12.27. 17:05

Karácsony előtt két nappal, december 22-én veszett nyoma Járomi Bencének Szolnokon. A hosszas keresés után szerdán egy holttestet találtak a Tiszában, de még nem azonosították. A 24.hu információi szerint viszont az eltűnt fiú holttestét találták meg egy ártéri részen. A fiú édesapja szerda délután a Facebookján megerősítette, hogy megtalálták a fia holttestét. 

A Blikk szerdán részleteket közölt az eltűnéséről. A szolnoki Verseghy Ferenc Gimnáziumban­ tanuló 17 éves fiúnak kiterjedt baráti köre volt. Aznap bulizni ment a barátai­val, és éjjel 1 óra körül indultak­ haza egy Tisza-parti klubból.

Járomi Bence
Fotó: Police.hu

„Harmincöten voltunk a bulin, kis csoportokban szállingóztunk haza. Én két barátommal jöttem el a szórakozóhelyről, és megálltunk az út szélén, nem messze a hídtól. Ekkor láttam utoljára Bencét, egyedül, magába mélyedve ballagott a híd felé. Odakiáltottam neki, hogy jön-e velünk tovább, de nem válaszolt. Gondoltam, biztosan hazamegy inkább. Később tudtam csak meg, hogy aznap este nagyon rossz kedve volt, és senki se tudta, miért" – mesélte a Blikknek Milán, a fiú legjobb barátja. Ő látta utoljára a fiút. „A hídon várt rám az unokatestvérem, és mivel Bence is arra indult, biztos voltam benne, hogy találkoznak. Ám ők már nem látták őt, és mi sem, amikor húsz perc múlva elindultunk arra".

Járomi Bence telefonja napok óta ki volt kapcsolva, a közösségi oldalára sem jelentkezett be. A rendőrség körözést adott ki, és keresőkutyákkal fésültették át a környéket.

"Az első keresés nem járt sikerrel, most a rendőrök megpróbálják bemérni a telefonját, illetve elemezni a környéken készült kamerafelvételeket" – mondta Turi László, a szolnoki Életjel Mentőcsoport vezetője.

A Police.hu felhívása szerint Járomi Bence körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú. Arca ovális, haja barna, felül oldalra fésült és oldalt felnyírt. Szeme barna, és barna keretes szemüveget visel.  Eltűnésekor fekete színű farmert, fekete színű pulóvert, fekete orkánkabátot és egy fekete magas szárú cipőt viselt.

A körözést a rendőrség visszavonta. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport