Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Minden rendkívüli hírünk 2017-ből

Összegyűjtöttük az összes hírünket, amiket tartottunk olyan fontosnak idén, hogy mobilos értesítést küldtünk róluk. Az Indexen azonnal értesülhetett Hosszú Katinka aranyairól, terrortámadásokról, a CEU-botrány fejleményeiről, a BKK elektronikus jegyrendszerének biztonsági hibáiról vagy arról is, hogy kötelezettségszegési eljárás indult Magyarország ellen. Mindenről, ami fontos és érdekelheti. Történt valami rendkívüli a névnapján? Keresse vissza!

Az idővonalat jobbra lapozva navigálhat a hírek között, a címekre kattintva pedig beleolvashat a hírbe az indexen. Funfact: ha az összeset végig akarja nézni, és minden oldalra legalább három másodpercet szán, akkor minimum 20 percet fog eltölteni az év híreivel.

 Mi, hol voltak ezek?

 Az Index okostelefonos alkalmazásában, ha bekapcsolta, hogy értesítéseket kér a rendkívüli híreinkről. Ha iPhone-ja van, innen töltheti le, ha Androidos a telefonja, akkor pedig innen.