Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Buszmegállóban ismerkedett meg áldozatával a népligeti gyilkos

2018.01.02. 06:04

Teljesen véletlenül, egy buszmegállóban ismerkedett meg a Népligetben brutális kegyetlenséggel meg­gyilkolt háromgyerekes családanya későbbi gyilkosával – írja a Blikk. A lap szerint tavaly októberben a 29 éves S. Krisztián céltalanul sétálgatott a fővárosban, amikor észrevette S. Erzsébetet, aki éppen buszra várt.

A férfi megszólította a nála több mint tíz évvel idősebb nőt, aki nem utasította el a közeledést, sőt: sétálni indult a férfival, állítólag azért, hogy nyugodtan tudjanak beszélgetni. Egy ideig járták a pesti utcákat, majd elhatározták, hogy vesznek egy üveg bort, amit közösen meg is ittak – írja a lap. Az iszogatás után a Népligetben kötöttek ki, ahol a férfi egy vita után többször is úgy fejbe verte egy éles tárggyal Erzsébetet, hogy az asszony a helyszínen életét veszítette. Az akkor éppen egy átmeneti szállón élő nő félig lemeztelenített holttestére másnap talált rá egy járókelő, a liget egyik bokros részén.

A gyilkost csak hosszas nyomozás után, tavaly decemberben sikerült a rendőrségnek elfognia.