Megengedte, hogy a barátnője az önkormányzati lakásában kurválkodjon

2018.01.02. 09:07

A Csongrádi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a nővel szemben, aki 2017. év novemberének elején ismerősével megállapodott abban, hogy lakásában prostitúciót folytathat - írta a Csongrád megyei ügyészség.

A vádirat szerint a vádlott édesanyjával és testvérével élt egy önkormányzati lakásban Csongrádon. A nőhöz tavaly november elsején költözött egy korábbi ismerőse és lakott a vádlottal közös szobában.

A lakásba költöző barátnő közölte, hogy ő "pénzért szexuális tevékenységet végez", korábban ezt csinálta Svájcban is, és jelenleg is ebből kíván megélni. Ennek érdekében a vádlott telefonjának segítségével a nő regisztrálta magát egy internetes oldalon és ott különböző szexuális tevékenységeket vállalva hirdette magát.

A vádlott nő ehhez hozzájárult és megállapodtak abban, hogy a szobáját átengedi a hozzá költöző nőnek azért, hogy vendégeket tudjon fogadni. A megállapodásnak megfelelően 2017. november elején több napon keresztül az internetes hirdetésre jelentkező férfivendégek keresték fel a vádlott önkormányzati lakását, ahol az oda költöző ismerőssel szexuális kapcsolatot létesítettek pénzért - írta az ügyészség.

A lakásban lakó többi személy nem tudott arról, hogy a vádlott és az oda költöző barátnő milyen különös megállapodást kötött.

A járási ügyészség a vádlottat az épület rendelkezésére bocsájtásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntettével vádolja. A bűnösségéről a Csongrádi Járásbíróság fog dönteni.