Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kirúgták a megyei katasztrófavédelmi vezetőt a szexbotrány után

B RKL20170316006
2018.01.03. 13:40 Módosítva: 2018-01-03 13:49:44

Igibácsit kirúgták. Hogy kicsoda Igibácsi, arról nem sokat tudni, csak annyit, hogy a katasztrófavédelem egyik megyei vezetője volt. Igibácsiról egy nő jelentetett meg súlyos állításokat, amiket amúgy a #metoo címkével láttak el, de a közölt információk alapján inkább két felnőtt ember magánügyeként lehetne értelmezni a viszonyt, ami annyiban terjeszkedik túl ezen a kereten, hogy egy állami szervnél történt szexuális kapcsolat egy vezető és a beosztottja között.

A nő és Igibácsi között ugyanis szexuális kapcsolat volt hosszú időn keresztül. És itt idéznénk a Lánglovagok.hu-n közölt történetet. 

„A lány – nevezzük B.-nek – története a naiv kislány esete. Az igazgató felfigyelt rá, összejöttek, neki tetszett a dolog. A telefonjában »igibacsi«-ként volt elmentve a száma. Aztán B. megtudta, hogy rajta kívül még több más nő is van az ezredes életében, és esze ágában sincs elhagyni őket érte.”

Aztán a lap olyan üzeneteket közölt, amelyet állítólag a nő kapott Igibácsitól:

„Annyira vágyom rád, hogy ha végre jól megbaszhatlak, akkor úgy fog spriccelni rád a sok geci, mint a kitörő vulkánból a láva! Most is áll a farkam, tele van vérrel, hogy majd elájulok! De ha végre megkúrlak, akkor majd Te ájulsz el!"

A nő szerint amúgy munkaidőben rendszeresek voltak az érintések, „a tipi-tapi", obszcén igazgatói megnyilvánulás", sőt volt, hogy munkaidőben szexuális kapcsolatba is léptek egymással. Aztán tavaly októberben a nő lezárta a kapcsolatot, majd felmondott.

A lap szerint ekkor a kirendeltségvezető figyelmeztette, hogy

jobban teszi, ha hallgat". 

A nő a történtekről a főigazgatónak levelet írt, és azt is írja, hogy nem volt titok az igazgató szexuális kicsapongása".

Nem sokkal szerda dél után a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság reagált. Szerintük az igazgató tette súlyosan etikátlan viselkedés:

Az ügyben érintett nő levelének kézhezvételét követően a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója haladéktalanul lépéseket tett. A mai napon megtörtént az érintett vezető személyi felelősségre vonása, aki a holnapi naptól nem tölt be vezetői pozíciót és távozik a katasztrófavédelemtől."