18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kirúgták a megyei katasztrófavédelmi vezetőt a szexbotrány után

B RKL20170316006
2018.01.03. 13:40 Módosítva: 2018.01.03. 13:49

Igibácsit kirúgták. Hogy kicsoda Igibácsi, arról nem sokat tudni, csak annyit, hogy a katasztrófavédelem egyik megyei vezetője volt. Igibácsiról egy nő jelentetett meg súlyos állításokat, amiket amúgy a #metoo címkével láttak el, de a közölt információk alapján inkább két felnőtt ember magánügyeként lehetne értelmezni a viszonyt, ami annyiban terjeszkedik túl ezen a kereten, hogy egy állami szervnél történt szexuális kapcsolat egy vezető és a beosztottja között.

A nő és Igibácsi között ugyanis szexuális kapcsolat volt hosszú időn keresztül. És itt idéznénk a Lánglovagok.hu-n közölt történetet. 

„A lány – nevezzük B.-nek – története a naiv kislány esete. Az igazgató felfigyelt rá, összejöttek, neki tetszett a dolog. A telefonjában »igibacsi«-ként volt elmentve a száma. Aztán B. megtudta, hogy rajta kívül még több más nő is van az ezredes életében, és esze ágában sincs elhagyni őket érte.”

Aztán a lap olyan üzeneteket közölt, amelyet állítólag a nő kapott Igibácsitól:

„Annyira vágyom rád, hogy ha végre jól megbaszhatlak, akkor úgy fog spriccelni rád a sok geci, mint a kitörő vulkánból a láva! Most is áll a farkam, tele van vérrel, hogy majd elájulok! De ha végre megkúrlak, akkor majd Te ájulsz el!"

A nő szerint amúgy munkaidőben rendszeresek voltak az érintések, „a tipi-tapi", obszcén igazgatói megnyilvánulás", sőt volt, hogy munkaidőben szexuális kapcsolatba is léptek egymással. Aztán tavaly októberben a nő lezárta a kapcsolatot, majd felmondott.

A lap szerint ekkor a kirendeltségvezető figyelmeztette, hogy

jobban teszi, ha hallgat". 

A nő a történtekről a főigazgatónak levelet írt, és azt is írja, hogy nem volt titok az igazgató szexuális kicsapongása".

Nem sokkal szerda dél után a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság reagált. Szerintük az igazgató tette súlyosan etikátlan viselkedés:

Az ügyben érintett nő levelének kézhezvételét követően a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója haladéktalanul lépéseket tett. A mai napon megtörtént az érintett vezető személyi felelősségre vonása, aki a holnapi naptól nem tölt be vezetői pozíciót és távozik a katasztrófavédelemtől."

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport