Natália
1 °C
7 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Több hétig élt gazdája holttestéhez bújva Zsazsa

2018.01.04. 15:48

Az újpesti Állat és Természetvédelmi Járőrszolgálatot értesítették egy szörnyű esethez a napokban, amikor egy kutyát a több hete elhunyt, oszlásnak indult gazdája mellett találtak élve. 

A 9 éves Zsazsa kutyát borzasztó állapotban találták meg, teljesen gyengén, állni sem tud, a gazdihoz szorosan bújva feküdt.

A Hvg.hu azt írta, most testi és lelki rehabilitáció vár Zsazsára. Az állatvédők szerint a rendőröket, de még a sokat látott állatmentőket is megrázták a látottak, miután az emberi maradványok már oszlásnak indultak. Az állatvédők maguk is minden ruhájukat kidobták, az autójukat is teljesen fertőtleníteni kellett.

Előbb kutyakozmetikushoz vitték, aki rendbe tette, hogy egyáltalán meg lehessen vizsgálni. Nagyon gyenge, és teljesen kiszáradt, melegítő párnával és infúziókkal vették kezelésbe – mondták az állatmentők. A középkorú tulajdonos halála miatt az ilyenkor szokásos hatósági, illetve hagyatéki eljárás elindult, ennek során fog eldőlni az állat végleges sorsa.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?