Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Edzőteremben árulta az illegális szteroidokat a személyi edző

2018.01.05. 09:23

Tiltott teljesítményfokozó szerrel visszaélés és egészségügyi termék meghamisítása miatt emeltek vádat két kaposvári férfi ellen, akik 2016. év nyarán a dopping elleni listán szereplő szereket és hamis gyógyszert árultak, írja közleményében a Somogy Megyei Főügyészség.

A két férfitől, akik közül az egyik személyi edzőként dolgozott egy edzőteremben, ismerőseik és közeli barátaik a sportteljesítményük fokozása érdekében vásárolták meg az illegális, kereskedelmi forgalomban nem kapható szereket. Az egyik vádlott olyan potencianövelő tablettát is eladott, amelynek forgalomba hozatalát Magyarországon nem engedélyezték.

Az ügyészség a volt személyi edzővel szemben, aki felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt árulta a tiltott szereket, végrehajtandó börtönbüntetés, míg társával szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta, illetve szerek eladásából származó pénzösszeg elkobzásra is tett indítványt.