Meghalt a Rákoskeresztúron fejbe lőtt nő

2018.01.08. 14:26

Ahogy arról vasárnap beszámoltunk, január 7-én 0 óra 43 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Budapesten, a XVII. kerületben, az Újlak utcában lövést hallottak. Mint kiderült, a 26 éves Cs. Norbert bement egy Újlak utcai házba, és ott lelőtt egy férfit, aki a helyszínen életét vesztette. A támadó ezután a lakásban tartózkodó nővel kiment az utcára, ahol a nőre is rálőtt, végül maga ellen fordította a fegyverét. A nőt és a támadót a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Később a Blikk közölt részleteket az esetről. Azt írták, a gyilkos egykori barátnőjével, a 21 éves Vivivennel és annak új szerelmével, a 22 éves Dániellel végzett, mielőtt fejbe lőtte magát. Viviennek van egy két éves lánya, aki a nő karjaiban nézte végig a vérengzést. Cs. Norbert először a lány barátjával végzett a második emeleti lakásban, majd az első lövés eldördülése után a nőt vette célba. Vivien gyermekével a karjában rohanni kezdett, próbált elmenekülni a gyilkos elől, aki azonban egy háztömbbel arrébb utolérte a lányt, és próbálta a kocsija felé vonszolni őt a gyermekével együtt. Vivien ellenállt, ezért Cs. Norbert végül a 2 éves gyermek szeme láttára fejbe lőtte a fiatal anyukát, majd saját magával is végezni akart.

Mindkettejüket életveszélyes állapotban szállították kórházba. Cs. Norbert később belehalt a sérüléseibe, Vivien sokáig életveszélyes állapotban feküdt a kórházban. A Blikk friss információi szerint azonban végül ő is belehalt a sérülésébe.

"A fiatal lány édesanyja a Blikk kérdésére elmondta: Vivien a kórházban elhunyt. Jelenleg az unokájuk, a kétéves kislány elhelyezésével kapcsolatos tennivalókat intézik a gyámügynél" - írja a lap.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport