Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Meghalt a Rákoskeresztúron fejbe lőtt nő

2018.01.08. 14:26

Ahogy arról vasárnap beszámoltunk, január 7-én 0 óra 43 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Budapesten, a XVII. kerületben, az Újlak utcában lövést hallottak. Mint kiderült, a 26 éves Cs. Norbert bement egy Újlak utcai házba, és ott lelőtt egy férfit, aki a helyszínen életét vesztette. A támadó ezután a lakásban tartózkodó nővel kiment az utcára, ahol a nőre is rálőtt, végül maga ellen fordította a fegyverét. A nőt és a támadót a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Később a Blikk közölt részleteket az esetről. Azt írták, a gyilkos egykori barátnőjével, a 21 éves Vivivennel és annak új szerelmével, a 22 éves Dániellel végzett, mielőtt fejbe lőtte magát. Viviennek van egy két éves lánya, aki a nő karjaiban nézte végig a vérengzést. Cs. Norbert először a lány barátjával végzett a második emeleti lakásban, majd az első lövés eldördülése után a nőt vette célba. Vivien gyermekével a karjában rohanni kezdett, próbált elmenekülni a gyilkos elől, aki azonban egy háztömbbel arrébb utolérte a lányt, és próbálta a kocsija felé vonszolni őt a gyermekével együtt. Vivien ellenállt, ezért Cs. Norbert végül a 2 éves gyermek szeme láttára fejbe lőtte a fiatal anyukát, majd saját magával is végezni akart.

Mindkettejüket életveszélyes állapotban szállították kórházba. Cs. Norbert később belehalt a sérüléseibe, Vivien sokáig életveszélyes állapotban feküdt a kórházban. A Blikk friss információi szerint azonban végül ő is belehalt a sérülésébe.

"A fiatal lány édesanyja a Blikk kérdésére elmondta: Vivien a kórházban elhunyt. Jelenleg az unokájuk, a kétéves kislány elhelyezésével kapcsolatos tennivalókat intézik a gyámügynél" - írja a lap.