Jolán
2 °C
4 °C

Tényleg megtartják Soros-ellenes gyűlésüket a fideszes polgármesterek

2018.01.08. 15:44

Január 12-én tartja Soros-ellenes gyűlését a Megyei Jogú Városok Szövetsége (MJVSZ) - értesült az Index. A lapunkhoz eljutott meghívó szerint Szita Károly, Kaposvár fideszes polgármestere a budapesti Bálnába várja ekkor polgármester kollégáit. Érdekesség, hogy ezen a helyszínen szokták tartani a választások idején a Fidesz eredményváróit is. 

A levél szerint Szita "találkozásra és együttgondolkodásra" hívja a polgármestereket. "Szerencsés történelmi időkben egy polgármesternek aligha kell azon gondolkodnia, hogyan őrizze meg településén azt a közösséget, amely több évszázad nemzeti hagyománya és kultúrája révén alakult ki.

Ma sajnos nem ilyen időket élünk! Mert bár falvaink és városaink előtt soha korábban nem nyílt annyi lehetőség a fejlődésre, mint most, közben minden korábbinál nagyobb veszély fenyeget bennünket.

Mivel Brüsszel továbbra sem tett le a felső korlát nélküli betelepítési kvótáról, sőt, Soros György “civiljei” megkezdték hazánkban a betelepítés előkészületeit, fennáll annak a lehetősége, hogy Magyarországra is nagy számban érkeznek migránsok" - írta Szita Károly. 

A levél legjobb része, hogy Szita arra kérte polgármester kollégáit, hogy a városuk zászlaját is vigyék magukkal, tehát valószínűleg közös fotózásra is sor kerülhet. 

A fideszes polgármester level nem a semmiből érkezett, hanem a kormánypárt tudatos kommunikációs politikájának része. Év végén számoltunk be arról, hogy a Soros-ellenes nemzeti konzultáció végeztével a Fidesz a nagyvárosi polgármestereken keresztül próbálja melegen tartani a Soros-tematikát. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?