Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Durva dolog történt a miskei temetőben, vádemelés lett belőle

2018.01.09. 09:54 Módosítva: 2018-01-09 09:55:37

Közúti veszélyeztetés és rongálás miatt emelt vádat a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség. Ez így elég unalmasan hangzik, de akkor talán jobban felkapja a fejét, ha megtudja, hogy mindez egy temetőben történt.

2016 karácsony este. Egy 48 éves férfi autóval halad a miskei temetőben. Eleve nem nagyon szokás temetőben autózni, de ehhez itt még hozzájön, hogy az embert már régebben eltiltották a járművezetéstől. 

Elég nagy lehetett a forgalom karácsony este a miskei temetőben, mert az embernek itt érdekes módon egy másik autóssal támadt konfliktusa. A konfliktus természetét az ügyészségi közlemény nem fejti ki, de ha jól értjük, ezután egyfajta üldözés vagy legalábbis hajsza kezdődött a két autó között.

A bátyai férfi követte a főkapu felé haladó másik autóst, dudált és villogtatott neki a fényszórójával. Mivel a főkapu csukva volt, az elöl haladó autó megállt, utasa kiszállt, hogy kinyissa a kaput. Eközben a dühös vádlott hátulról szándékosan nekihajtott az autónak és megrongálta azt. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?