Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

VV Fanni lakásában volt vészcsengő, de kikapcsolták

2018.01.09. 06:41 Módosítva: 2018-01-09 06:44:51

Több prostituált is dolgozott abban a luxuslakóparkban, ahonnan november 20-án elhurcolták, majd megölték a VV Fanniként ismertté vált Novozánszki Fannit. A Borsnak egy szintén a házban dolgozó kolléganője azt mondta: korábban is adódtak zűrök az escortlányok és kuncsaftjaik között, amit sokáig egy vészhívógombbal sikerült megoldani.

Sok lány azonban a portaszolgálatot úgy használta, mintha az a rendőrség lenne. Bármi probléma volt, rögtön a portaszolgálatot hívták. A csengőt emiatt egy idő után kikötötték a kaputelefonról. 

BBF5857
Fotó: RTL Klub

Novozánszki Fanni  november 20-án tűnt el. A rendőrség december elején azt közölte a családdal, hogy a fiatal nőt megölték, de a holttest azóta sem került elő.

A rendőrség az ügyben letartóztatta a dunaújvárosi B. Lászlót, aki emberöléssel gyanúsítanak. A férfi nem tagadja, hogy eltűnése napján ő vitte ki a magatehetetlen nőt Duna-parti otthonából, de állítása szerint nem ő gyilkolta meg