Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Visszatér a tél

2018.01.10. 14:29

A Kárpát-medence időjárását a délre, délnyugatra elhelyezkedő ciklon alakítja, amelynek áramlási rendszerében nedves, pár fokkal hidegebb levegő érkezik fölénk. Csütörtök estig alapvetően felhős lesz az ég, és főként a Dunától keletre alakulhat ki kisebb eső

- írja az OMSZ.

Csütörtök hajnalban 0-5, napközben 4-9 fok várható, délkeleten lesz melegebb. Pénteken hasonlóan borult idő várható, de kisebb eső már csak helyenként fordulhat elő. Hajnalban mínusz 1 - plusz 5, nappal 3-8 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombatra további lehűlés várható, több helyen valószínű eső, havas eső, a hegyekben hó. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2-6 fok között alakul. A télies idő még vasárnapig is kitart, kezdetben hószállingózás várható, majd felszakadozik a felhőzet. Hajnalban 0 - mínusz 5, napközben 0 - 4 fok lesz.