Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hová tűnt a 16 éves lány a gyermekotthonból?

2018.01.14. 10:03

Egy III. kerületi gyermekotthonból pénteken eltűnt egy 16 éves lány. Sz. E. január 12-én távozott ismeretlen helyre. A rendőrségi közlemény szerint „azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre”. A rendőrség körözési eljárást folytat az ügyben.

Sz. E. körülbelül 165 centiméter magas, barna szemű, hosszú sötétbarna hajú lány. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

A III. kerületi Rendőrkapitányság azt kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.