Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

12 éves gyerek találta meg az újabb Újlak utcai gyilkosság áldozatát

2018.01.15. 05:48

Az öt nappal korábban a rákoskeresztúri Újlak utcában elkövetett gyilkosság késztette arra, hogy ugyanebben az utcában megölje volt barátnőjét egy 17 éves fiú. 

Bűnügyi helyszínelők január 13-án Rákoskeresztúron, az Újlak utcában
Bűnügyi helyszínelők január 13-án Rákoskeresztúron, az Újlak utcában
Fotó: Mihádák Zoltán

A XVII. kerületi utca egyik házának hatodik emeletén a 17 éves W. Dávid egy késsel várta a lépcsőházban a lányt. Amikor a 19 éves S. Fanni hazaért, a fiú hátulról leütötte a folyosón, egy késsel átvágta a torkát, majd elmenekült. Fanni testét egy 12 éves gyerek fedezte fel - írja a Bors.

Fanni és Dávid egy is­kolába jártak, ott ismerkedtek meg, kapcsolatukból pedig szerelem lett. A Bors szerint Fanni szakított vele, Dávid azonban képtelen volt fel­dolgozni ezt, többször is zaklatta a lányt, fenyegette is. A gyilkosság előtt még azt is megmondta a lánynak, hogyha nem kezdik újra a kapcsolatot, úgy fogja vé­gezni, mint múlt hétfőn az a másik lány az utcából, akit szintén a volt barátja gyilkolt meg.