Jenő
-3 °C
6 °C

Folyamatosan verte a gyerekeit, elvették tőle

2018.01.15. 20:20

Egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei nő szinte naponta verte gyermekeit, az egyik esetről aztán egy ismerőse videófelvételt készített, ami eljutott a hatóságokhoz.

Az RTL Klub Híradójában részleteket is mutattak a videóból, ezen a nő a kisfiát verte, de ez a vád szerint amúgy mindennapos volt. Az anya kegyetlenül bánt az 5 éves kislánnyal és a 6 éves kisfiúval is.

A nőt fél éve feljelentették, mert a gyermeket még a földön is rúgta-verte. A felvétel szerint a nő hisztérikusan üvöltött a gyerekkel, majd ráordított, hogy takarodjon innen, aztán amikor a gyerek menekült, utánament, majd amikor észrevette, hogy videóra veszik, abbahagyta a verést.

Három hónap nyomozás után a rendőrség lezárta az ügyet. A nő azt mondta, nagyon szereti a gyerekeket, és hogy a felvétel előtt sose verte őket. Nyíregyházán a bírósági ügy is elkezdődött, a nőtől elvették a gyerekeket, akik rokonoknál vannak. A nő szabadlábon védekezik. 

Az ügyészség felfüggesztett börtönt kér az anyára, és hogy sose kaphassa vissza a gyerekeit.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?