Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Együtt buszoztak, mielőtt a 17 éves agyonszúrta a 19 éves lányt

2018.01.17. 08:32

Hazáig kísérte a 19 éves lányt az a 17 éves fiú, akit azzal gyanúsítanak, hogy aztán brutálisan megölte a fiatal nőt. A Zsaru magazin szerint korábban jártak, és az is kiderült, hogy aztán a lány elhagyta a fiút, aki ezt nem tudta feldolgozni. A lap szerint a tragikus napon az Örs vezér téren találkoztak, ahol együtt vártak a buszra, majd hazafelé tartottak. A lap úgy tudja, hogy ugyanazzal a járművel utaztak, majd ugyanannál a megállónál szálltak le Rákosmentén. Ezután beültek egy kifőzdébe, majd a lány lakása felé „vették az irányt".

A rendőrségnek egy házbéli lakó tett bejelentést arról, hogy a ház 6. és 7. emelete között egy erősen vérző lány fekszik, és azt is elmondta, hogy előtte kiabálást hallott, mire kikiabált, hogy fejezzék be, mire hirtelen csend támadt, írja a Zsaru magazin.

Amikor a bejelentő ismét kinézett, már csak a földön fekvő nőt látta, aki nem sokkal később a helyszínen meghalt. A mellette szétszóródott táskájából az iratok is előkerültek, innen megtudhatták a nyomozók, hogy a nőnek az Újlak utcai házban volt lakása. 

A lap azt írja, hogy a 17 éves fiú korábban is zaklatta a lányt, miután szakítottak. A rendőrök ezután felkeresték a gyanúsítottat a XVII. kerületi otthonában, ahova nem sokkal előtte érkezett haza (19.36-kor). A szülők elmondták a rendőröknek, hogy a fiúk felhívta őket telefonon, és elmondta, hogy megszúrta a lányt, és öngyilkosságra készült. Ezután „céltalanul rótta az utcákat", míg a szülők megtalálták és hazavitték, és éppen a rendőrségre indultak, amikor a rendőrség megérkezett.

A fiú azt vallotta, hogy eldobta a kést, de nem tudta megmondani, hova, amit aztán a Borsó utcában találtak meg.

A rendőrség emberölés miatt nyomoz, viszont hétfőn a bíróság teljesen váratlanul úgy döntött, hogy a gyanúsított hiába ismerte be a gyilkosságot, hazamehetett, és házi őrizetbe helyezte. Hogy miért volt nála kés, az egyelőre nem derült ki.