Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Meleg- majd hidegfront jön

2018.01.18. 14:00

Péntek estig két front is érinti térségünket; kezdetben melegedés várható, majd pénteken napközben már hidegadvekcióra számíthatunk. Folytatódik a változékony, az ilyenkor szokásosnál kissé enyhébb idő

- írja az OMSZ.

Az előrejelzés szerint péntek hajnalban mínusz 1- 5 fok lesz, majd napközben a borult égből egyre többfelé eső is eshet. Napközben 3 -8 fok valószínű.

Szombaton közepesen felhős idő lesz, pár órás napsütés mindenhol valószínű. Hajnalban a keleti határszélen lehet eső, havas eső, majd este északon fordulhat elő néhol havazás, nyugaton eső, havas eső. A hajnali mínusz 5 - 0 fok után napközben 1 - 6 fokra melegszik fel a levegő.

Vasárnap borult lesz az ég, délelőtt többfelé várható havazás, délután már csak főként keleten lehet hó, a Dél-Alföldön havas eső. A néhol megerősödő északnyugati szél mellett 0 - 5 fok lesz.