Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Momentum ifjúsági szervezetet indít

momen
2018.01.19. 16:01

Nagy Károly, a Momentum legfiatalabb országgyűlési képviselő-jelöltje jelentette be pénteken, hogy ifjúsági szervezetet indít a Momentum.

A Momentum közleménye emlékeztet: egy évvel ezelőtt, amikor a Momentum nyilvánosságra lépett, a tagok átlagéletkora 25 volt. Azóta eltelt egy év és a tagok száma már az ezerötszáz főt is túllépte, az átlagéletkor pedig elérte a 35-öt: legfiatalabb jelöltjük 20, legidősebb 84 éves.

De nemcsak ezért van szükség egy új ifjúsági szervezetre. "Évről-évre fiatalok százezrei lépnek be a választókorúak közé, sokan pedig már ezt megelőzően is közéleti tevékenységbe kezdenek. Nekik szeretne a Momentum reményt adni arra, hogy együtt, közösen egy jobb Magyarországot építsünk, a közös jövőnkért dolgozzunk - ezt pedig nem lehet elég korán kezdeni" - írta a párt.

Arról, hogy a Momentum - az elmúlt hetek belső feszültségei után - stratégiaváltásra készül és a legfiatalabb generációt akarja megszólítani, ebben a cikkünkben írtunk.