Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fegyveres postarablás Győrben

2018.01.19. 14:17

Egy ismeretlen fegyverrel vagy annak utánzatával kirabolt egy győri postafiókot, a rendőrök jelentős erőkkel keresik a férfit, közölte a police.hu.

A rendőrségi honlap szerint délelőtt 11 óra 20 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy ismeretlen férfi fegyverrel vagy annak utánzatával kirabolta Győr-Bácsán a 6. számú postahivatalt. "A rendőrség a környéket lezárta, ellenőrző-átengedő pontokat állított fel és jelentős erőkkel megkezdte az elkövető felkutatását", írták.

 A győri 6. posta a Google streetview-n

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 175-180 centiméter magas, átlagos testalkatú, 30-40 év közötti férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete, felirat nélküli kapucnis pulóvert, sötétkék nadrágot, sportcipőt és sötét szövetkesztyűt viselt.

A Kisalföld azt írta, a kirabolt épület közvetlenül az iskola mellett található, ahová alsós gyerekek járnak, elsőtől a negyedik osztályig. "Az iskolába egy óra után érkeztek a szülők a gyerekekért. Az egyik iskolás elmondta, hogy semmit nem hallottak, csak az tűnt fel nekik hogy a kaput becsukták, és nem mehettek ki a szünetben sem az udvarra. Úgy tudjuk a tanítást is rendesen megtartották. Ugyan a rablás néhány tíz méterre történt tőlük, mégis olyan csendben, hogy a rendőrautók megérkezéséig erről senki nem értesült", írta a lap.

A cikk szerint egyre több a rendőr a helyszínen, a helyszínre vitték azt a nyomkövető kutyát is, amelyet legutóbb a győri rabszökéskor láthattunk. Mindez arra utal a lap szerint, hogy nemcsak a főutakon és az autókban keresik az elkövetőt, hanem a gyalogos menekülési lehetőséget is vizsgálják.


A rendőrség kéri, hogy aki az elkövető kilétével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik - névtelensége megőrzése mellett - hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.