Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Visszalépett az MSZP szír származású jelöltje a közhangulat miatt Bicskén

2018.01.20. 16:28 Módosítva: 2018-01-20 16:28:22

Nem szerette volna, ha összemossák az MSZP nevét a "migránssimogatókkal", ezért visszalépett az MSZP bicskei szír származású orvos képviselő-jelöltje – tudta meg az atv.hu. 

Bourgla Ossamah azt nyilatkozta, Felcsúton nagyon szeretik a betegei, de a ceglédi eset, amikor az emberek megijedtek néhány arab férfitól, őt megrémítette. Ezért végül "a közhangulat miatt" nem indul egyéni jelöltként a körzetben április 8-án, nem akarja ugyanis, hogy a pártot migránssimogatózzák. Döntéséről már az MSZP vezetését is értesítette. 

Az 54 éves bicskei körzeti orvos az MSZP listájáról került a bicskei képviselő-testületbe. Korábban a Népszabadságnak azt nyilatkozta, helyben tisztelet övezi, de a várost elhagyva ugyanaz a megvetés lehet az osztályrésze, mint azoknak, akiket a kormány a Charlie Hebdo-támadás után kipécézett. Ossamah azt is elmondta a lapnak, hogy Orbán Viktorhoz hasonlóan fociőrült, három évig vezette Bicskei Torna Clubot is.