Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szabálytalanul átment a zebrán, majd úgy arcon vágta a gyalogost, hogy az majdnem meghalt

2018.01.22. 10:02

Vádat emeltek egy 46 éves férfi ellen, aki 2016 augusztus 3-án egy V. kerületi bevásárlóközpont parkolójában került konfliktusba egy gyalogossal.

Az történt, hogy a sofőr az autójával áthajtott a zebrán. A gyalogos ezen kiakadt és elkezdte szidni a sofőrt. Utóbbi bepipult, megállt, kiszállt a kocsiból, odament a gyalogoshoz és durván arcon ütötte. A gyalogos elesett, beverte a fejét, elveszítette az eszméletét.

A támadó - mint aki jól végezte dolgát - beült a kocsijába és elhajtott, míg a szemtanúk hívták a mentőket. 

A sértett életveszélyes koponyatörést és agyzúzódást szenvedett, jelenleg pedig a maradandó fogyatékosság, súlyos egészségromlás kialakulása sem zárható ki nála.

A Fővárosi Főügyészség a vádlottal szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra, és végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádiratban.