Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A DK minimálbért, a Jobbik több figyelmet ígér a szabadidősportra

2018.01.23. 13:42

Gőzerővel folyik a kampány, most a DK és a Jobbik is tett egy ígéretet azzal kapcsolatban, hogy mit tesznek, ha az idei választások után kormányra kerülnek.

  • A DK az ígéri, hogy a minimálbérre emelik a közmunkások fizetését, mert szerintük - Lázár János állításával ellentétben - a jelenlegi közmunkaprogram nem segíti az emberek elhelyezkedését a versenyszférában. (MTI)
  • A Jobbik ezzel szemben azt közölte a mai sajtótájékoztatóján, hogy stadionépítések helyett a szabadidősportra helyeznék a hangsúlyt, többek között azzal érvelve, hogy a a magyar a legelhízottabb nép Európában, a labdarúgó NBI. nézőszáma folyamatosan csökken, egyre több a légiós, a válogatott szenved és az elmúlt 8 évben stadionokra költött 218 milliárd forint ötödéből 2000 bárki számára hozzáférhető sportlétesítményt lehetne építeni. (MTI)
  • Mindeközben Rétvári Bence bejelentette, hogy 2019-ben Stadler KISS emeletes vonatok fognak járni a váci vasútszakaszon.
  • A Párbeszéd pedig bejelentette, hogy majd a Karácsony Gergely vezette kormány visszaadja az iskolákat a helyi közösségeknek, amelyektől korábban a Fidesz megfosztotta őket.