Erzsébet
1 °C
4 °C

Még nem tudni, kinek a holttestét találták meg Dunaföldvárnál

2018.01.25. 15:32

Egy nő holttestére bukkantak még múlt pénteken Dunaföldvárnál a Duna-parton, erősítette meg a hírt a Teol.hu-nak Kuti István paksi rendőrkapitány. Azonosítása még tart, valószínűleg nem gyilkosság áldozata lett, ezért közigazgatási eljárásban szakértők vizsgálják. Arról sincs még információ, hogy mikor és hol kerülhetett a vízbe. Ilyenkor az a szokás, hogy átnézik az eltűntek listáját is.

Egy szemtanú a lapnak elmondta, hogy a nő ruhában volt, a fejére egy kabát csavarodott, a végtagjai sárosak voltak.

A találgatások rögtön elkezdődtek, az alkatából először a november 20-án eltűnt Novozánszki (VV) Fannira tippeltek. Később az a verzió terjedt el, hogy a december 11-i rácalmási gyilkosság kapcsán keresett 41 éves kazah nő holttestét találták meg. 

A Dunaújvárosi Hírlap információját a rendőrség egyelőre nem erősítette meg. Godo Aizada körözési felhívása továbbra is megtalálható  a Police.hu-n.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?