Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A fideszes képviselőjelölt lassan összehozza az ingyenpalancsintát

2018.01.27. 12:01 Módosítva: 2018-04-04 14:04:44

Bajkai István, VII. kerületi fideszes alpolgármester a Fidesz képviselőjelöltje a 2018-as választáson a VII. és a VI. kerület egy-egy részét magába foglaló választókerületben, ennek megfelelően ezerrel folyik a kampánya. A kerületben osztogatott Körúti Korzó nevű lapban laponként 10-20 képet közölnek róla, karácsonykor különkiadást is ígértek vele, amiben a konyhájába is bepillanthatunk, emberei házról-házra járnak, hogy elérhetőségeket kérjenek, hogy a helyi Fidesz, tehát Bajkai eseményeiről nehogy bárki lemaradjon. De Bajkai zongorázik az időseknek, Bajkai a rendőrökkel járőrözik, ha kell.

Legutóbb akkor írtunk róla, amikor Bajkai István nevével felmatricázott dobozban osztották az önkormányzat helyiségeiben a tojást a rászorulóknak a VI. kerületi önkormányzat által szervezett ételosztáson.

Olvasónktól kapott fotók tanúsága szerint, most bajkais emberek ingyen tejet osztogatnak a Garay utcai piacnál. 

A tejet önkormányzati dolgozók osztják, akik kérdésre azt válaszolták, hogy szabad napjuk van, így azt csinálnak, amit akarnak

– írta hozzá olvasónk.

A jelenlegi alpolgármester és országgyűlési képviselőjelölt már a korábbi években is osztott tejet a rászorulóknak, de a kétméteres molinó miatt nehéz azt mondani, hogy ez most nem Bajkai kampányának a része.