Előd
6 °C
16 °C
Index - In English In English Eng

A fideszes képviselőjelölt lassan összehozza az ingyenpalancsintát

2018.01.27. 12:01 Módosítva: 2018.04.04. 14:04

Bajkai István, VII. kerületi fideszes alpolgármester a Fidesz képviselőjelöltje a 2018-as választáson a VII. és a VI. kerület egy-egy részét magába foglaló választókerületben, ennek megfelelően ezerrel folyik a kampánya. A kerületben osztogatott Körúti Korzó nevű lapban laponként 10-20 képet közölnek róla, karácsonykor különkiadást is ígértek vele, amiben a konyhájába is bepillanthatunk, emberei házról-házra járnak, hogy elérhetőségeket kérjenek, hogy a helyi Fidesz, tehát Bajkai eseményeiről nehogy bárki lemaradjon. De Bajkai zongorázik az időseknek, Bajkai a rendőrökkel járőrözik, ha kell.

Legutóbb akkor írtunk róla, amikor Bajkai István nevével felmatricázott dobozban osztották az önkormányzat helyiségeiben a tojást a rászorulóknak a VI. kerületi önkormányzat által szervezett ételosztáson.

Olvasónktól kapott fotók tanúsága szerint, most bajkais emberek ingyen tejet osztogatnak a Garay utcai piacnál. 

A tejet önkormányzati dolgozók osztják, akik kérdésre azt válaszolták, hogy szabad napjuk van, így azt csinálnak, amit akarnak

– írta hozzá olvasónk.

A jelenlegi alpolgármester és országgyűlési képviselőjelölt már a korábbi években is osztott tejet a rászorulóknak, de a kétméteres molinó miatt nehéz azt mondani, hogy ez most nem Bajkai kampányának a része.