Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az Együtt visszaléptet két jelöltet az MSZP-s jelöltek javára

2018.01.28. 17:41 Módosítva: 2018-04-04 13:54:41

Az Együtt elnöksége úgy döntött, hogy egyoldalú döntéssel visszalépteti két országgyűlési képviselőjelöltjét egy-egy olyan egyéni országgyűlési képviselőjelölt javára, akik már 2014-ben is bírták a párt támogatását, és jó munkát végeztek az elmúlt négy évben - közölte a párt. Szegeden Szabó Sándor (Csongrád megye 1.), Miskolcon pedig Varga László (Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2.) javára léptették vissza a jelöltjüket. 

Az Együtt hétfőn jelentette be, hogy egyoldalú döntéssel visszalépteti egyéni képviselőjelöltjeit az LMP két társelnöke, Szél Bernadett és Hadházy Ákos javára. Ezt korábban megelőzte az a szintén egyoldalú döntés, amivel az Együtt Pécsett Mellár Tamás, független jelölt indulását támogatta.

Az Együtt folytatni kívánja az egyoldalú visszaléptetések gyakorlatát a megoldáskeresés érdekében - írták. A párt vezetése konzultált az Együtt szegedi és miskolci szervezetével. Szegeden az Együtt alpolgármestert ad és koalícióban működik együtt Botka László csapatával.