Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

186 milliót dobtak össze a fideszesek Soros ellen

2018.01.29. 14:01

A tavaly plakátkampányra gyűjtő Kétfarkú Kutyapárt és a számvevőszéki büntetést a saját javára fordítani próbáló Jobbik után újabb párt döntött úgy január elején, hogy közösségi finanszírozással erősít: a Fidesz. A párt január 2-i közleménye szerint ugyanis a Fidesz támogatói magától Orbán Viktortól kapnak levelet, és ahogy a közleményben áll a levél címzettjei a csatolt csekk segítségével járulhatnak hozzá ahhoz, hogy a Fidesz sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit.

A Magyar Időknek Hidvéghi Balázs a Fidesz kommunikációs igazgatója most azt mondta, eddig 186 millió forintot küldtek a Fidesz támogatói a Soros-terv elleni harchoz. Hozzátette, "több tízezer, adományozásra kérő levelet küldött ki a párt január 2-a óta, amire eddig több mint 36 ezren válaszoltak".

Az akció nyitott, terveink szerint még fogunk élni ezzel a lehetőséggel a következő hetek folyamán, vagyis újabb levelek kiküldésére is sor kerülhet

– mondta a lapnak Hidvéghi. 2014-ben 413 milliót szedett össze így a Fidesz.