Árpád
-2 °C
4 °C

Vett két autót, utána meghalt

2018.01.30. 09:13

T. Zsolt lízingre vett egy autót, majd egy év után ötmilliós tartozása ellenére újabb 10 millió forint kölcsönt felvéve egy másikat. Utána meghalt. 

Legalábbis hivatalosan. Ugyanis hét évvel az utolsó adósság keletkezését követően a rendőrség kapott egy fülest arról, hogy T. Zsolt csak megrendezte 2013-as halálát, és valójában Szegeden él álnéven, így kerülve el a felelősségre vonást 2009-es és 2010-es, törlesztetlen hitelei után. 

A rendőrök 2017 május 29-én egy szegedi lakásban igazoltatták is a férfit, aki először testvére adataival igazolta magát, de azután elismerte, hogy ő T. Zsolt. A nyomozók a férfit elfogták és sikkasztás, valamint más bűncselekmények miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának munkatársai a nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratot vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére.

(police.hu)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?