A Fidesz minden magyar háztartásba küld egy lapot arról, hogy az ellenzék lebontaná a kerítést

2018.02.03. 14:40 Módosítva: 2018.02.04. 16:42

Minden magyar háztartásba szórólapot juttat el a Fidesz a napokban, ebben tájékoztatják az embereket arról, hogy ha a bevándorláspárti ellenzék tehetné, akkor lebontaná a határzárat – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

A kormánypárti politikus közölte: mióta bemutatták a plakátot arról, hogy az ellenzék együtt bontaná le a határzárat, az ellenzéki vezetők kétségbeesett hazudozásba kezdtek, és próbálják letagadni, hogy ha erre lehetőségük lenne, lebontanák az országot védő határkerítést. Azt is mondta az MTI szerint, hogy az ellenzékiek habozás nélkül végrehajtják "a Soros-tervet", ha lehetőséget kapnak rá.

A plakát és a szórólap állítása, miszerint "Együtt bontanák le a határzárat" az ellenzékiek azért is érdekes, mert a közelmúltban minden, a plakáton szereplő politikus pártja megszólalt az ügyben, és egyikőjük sem bontaná le a határzárat.

  • Az LMP úgy látja, hogy a magyar határon felállított kerítés önmagában nem oldja meg az uniós határvédelmet, de egy átfogó uniós szintű megoldásnak része lehet.
  • A DK is megtartaná, mert szerintük „a határkerítés ma sokak számára a biztonság illúzióját jelenti”.
  • A Jobbik is megtartaná a kerítést, de még kiegészítené az önálló határőrséggel is.
  • Az MSZP szerint a kerítésre mindaddig szükség van, míg az emberek nem érzik magukat biztonságban.

A Fidesz legfrisebb kampányáról szóló véleménycikkünket itt olvashatja el:  • Hírek
  • Bankszámla