Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egy vita után a kocsiban szúrták halálra a férfit

2018.02.08. 06:10

A rendőrség emberölés gyanúja miatt folytat nyomozást egy 40 éves dövényi férfival és 35 éves élettársával, valamint egy 29 éves putnoki férfival szemben. Negyedik társukat, egy 39 éves putnoki nőt bűnpártolással gyanúsítanak, írják.

2018. február 5-én, az áldozat hozzátartozója hívta a kazincbarcikai rendőrséget, hogy megölték élettársát.

Előző nap, február 4-én este Dövényben egy helyi vendéglátóhelyen vita alakult ki a sértett és a két férfi gyanúsított között. Ezt követően látszólag kibékültek, majd a három férfi, az egyik elkövető élettársa és a sértett élettársa autóba ültek és elindultak egy közeli településre. Az utazás során a két férfi többször megszúrta az áldozatot, majd élettársát életveszélyesen megfenyegették és elrejtették a holttestet.

A rendőrségre érkezett bejelentés után a rendőrök azonnal elfogták a két férfit és az egyik nőt, míg negyedik társukat - aki a nyomok eltüntetésében működött közre –, 2018. február 7-én fogták el és vették bűnügyi őrizetbe.

Az emberölés gyanúja miatt folytatott büntetőeljárásban a rendőrség valamennyi gyanúsítottnál az előzetes letartóztatást kéri az ügyészségtől.