Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Így lopják el a mobiltelefont a budapesti kávézókban

2018.02.08. 17:04 Módosítva: 2018-02-08 17:23:32

Mobiltelefon-lopásról adott ki videót a rendőrség. Azt írják , hogy az eset február 1-én délelőtt történt Terézvárosban. A tolvaj leült az egyik asztalhoz, majd mindenféle gyanús mozgás nélkül arccal végig a társát nézve hátranyúlt a mögötte ülő vendég táskájához és kivett belőle két telefont.

Az egyik férfi 40 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, rövid, barna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor farmernadrágot, fekete pulóvert, fekete – gallérján barna szőrmés – kabátot és barna cipőt viselt. A másik férfi 40 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, rövid, barna hajú, szemüveges férfi. A bűncselekmény elkövetésekor szürke farmernadrágot, fekete pulóvert, szürke kabátot és barna cipőt viselt.

Ahogy ilyenkor lenni szokott, a VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.