Elfogtak két reptéri tolvajt, Babos cucca is előkerült

2018.02.10. 08:33

Házkutatás során megtalálták Babos Tímea ékszereit két repülőtéri rakodómunkásnál, akik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren rámolhatták ki a magyar teniszcsillag csomagjait. Babos a lopásról is írt, szombaton pedig a jó hírről posztolt

A gyanú szerint egy 22 és egy 25 éves repülőtéri alkalmazott rámolta ki Babos csomagját. A vecsési M. Márkot és a monori E. Bencét lopás vétségének gyanújával kihallgatták. „A rakodási körülmények tisztázása során a nyomozóknak feltűnt, hogy az indokoltnál több rakodó tartózkodott a repülőgép poggyászterében és a csomagok szállítószalagon történő berakodását az egyik rakodómunkás indokolatlan módon késleltette” – írta a Police.hu.

Az ügyre nem sokkal azután derült fény, hogy a repülőtéren tapasztalt, rendszerszintű lopások miatt a Dél-Korea budapesti nagykövetsége nyilvános posztban figyelmeztette a repülőtérre érkezőket arra, hogy az ott kezelt csomagjaikban lévő értékek veszélyben lehetnek. A repülőtér hárított, most azonban, hogy nem egy átlagos turista csomagjából tűntek el dolgok, történt valami. Hogy miért nehéz leleplezni a poggyászmaffiát, arról itt írtunk.