Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A hatoslottót se nyerték meg

2018.02.11. 18:45 Módosítva: 2018-02-11 18:55:56

Kihúzták a hatoslottó számait, és az MTI-ből meg is tudhatjuk ezeket: 5, 8, 9, 24, 41 és 43. Senki se tippelte pont ezt a hat számot, azt is tudjuk.

Ha érdekli a magyar szerencsejáték iparág, akkor itt olvashat utána, hogyan húzza le főleg a magyarokat, nem elhanyagolható részben a szenvedélybetegeket a kevés kivételezett cég és gazdaggá tett vállalkozó. Egészen különleges például, hogy tavalyelőtt rekordot döntöttünk, soha ennyi pénzt nem hagytak a magyarok szerencsejátékos cégeknél, mégis egyre kevesebb adót kell fizetniük.  

Vagy az is érdekes, hogy lehet hogy hiába dolgozott a teljes államigazgatásunk azon, hogy Andy Vajna online kaszinóján kívül a magyarok ne érhessenek el más online szerencsejátékot, könnyen lehet, hogy az egész nagy hadművelet jogellenes volt.