Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Robbanás történt egy békéscsabai nyomdaüzemben

2018.02.11. 08:31

Robbanás történt vasárnap reggel egy nyomdaüzem hengermosó helyiségében a békéscsabai Tevan Andor utcában, írja a katasztrófavédelem. A ipari területre nagy erőkkel érkeztek ki a tűzoltók. Egy ember megsérült. 

A békéscsabai és a gyulai hivatásos tűzoltók, valamint a mezőberényi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek a helyszínre, azonban az üzem beépített tűzoltó-berendezése eloltotta a lángokat előttük.

Az egységek megkezdték a tűzoltási utómunkálatokat, illetve a hengermosó helyiség átszellőztetését és átvizsgálását. A helyszínre a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot és a katasztrófavédelmi mobil labort is riasztották. Elsődleges információink szerint az eset során egy ember megsérült, ezért őt a mentők kórházba szállítják.