Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

21 éves rendőr halt meg a rendőrautók ütközésében

2018.02.16. 04:55 Módosítva: 2018-02-16 16:00:27

Két rendőrautó ütközött össze csütörtök éjjel Budapesten, a IV. kerületben, írja az MTI. A balesetben egy rendőr a helyszínen meghalt, további három pedig megsérült.

A két rendőrautó eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze nem sokkal éjfél előtt a Fóti út és a Leiningen Károly utca kereszteződésében.

A rendőrség a honlapján emlékezik meg az áldozatról, Mátyás Balázsról, aki 21 évet élt. Az elhunyt rendőr emlékére kollégái pénteken a BRFK IV. kerületi Rendőrkapitányság épülete előtt gyertyagyújtással egybekötött néma megemlékezést tartottak.

A rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta, a forgalmat a környező utcákba terelték éjféltől, majd péntek hajnal öt előtt valamivel a baleset helyszínelésével végeztek, az útlezárást feloldották.

A Bros azt írja: "úgy tudni, hogy a jelzőlámpák is kidőltek az ütközés során, a szakértők vizsgálják, hogy azok megfelelően működtek-e a baleset idején. Az ügyben a rendőrség helyett az ügyészség fog nyomozni".