Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Együtt ünnepli március 15-ét az MSZP és a DK

2018.02.18. 11:25

Közleményben jelentette be a DK, hogy március 15-én együtt ünnepel a Hősök terén az MSZP és a DK-Szolidaritás. Gyurcsány Ferenc és Molnár Gyula már hetekkel ezelőtt megállapodtak, hogy közös ünnepet kezdeményeznek valamennyi ellenzéki párttal, és lefoglalták helyszínnek a Hősök terén március 15-re.

Aki a Fidesz leváltásának érdekében a demokratikus Magyarország egységet kívánja megszervezni április 8-ra, annak ott a helye a demokratikus ellenzék közös nemzeti ünnepén is. A DK-Szolidaritás szövetség, azt kívánja, valamennyi demokratikus ellenzéki párt együtt mondja március 15-én: nem alkuszunk, harc van és közösen győzni fogunk.

- írják a közleményben, amiből valahogyan lemaradt, hogy az MSZP és a DK-Szolidaritás mellett mi lesz Párbeszéddel, amivel ugyebár a szocialisták együtt indulnak a választáson, és a P adja azt a Karácsony Gergelyt miniszterelnök-jelöltet is, aki éppen tegnap posztolt arról a Facebookon, hogy közös demonstrációra van szüksége az ellenzéki pártoknak március 15-én.

Mondja el véleményét az Index tematikus Facebook-oldalán! Csatlakozzon!