Nyilvános helyen is verte élettársát a küzdősportos

2018.02.23. 12:38

Előzetes letartóztatását indítványozták annak a győri férfinak, aki élettársát nyilvános helyen is rendszeresen bántalmazta - közölte a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség.

A 27 éves, küzdősportot űző férfi 2018 januárjában egy üzletben látta meg élettársát, aki előle egy másik üzletbe menekült. Itt az alkalmazottak jelenlétében ököllel megütötte a korábbi bántalmazások miatti félelmében az egyik sarokba húzódó hölgyet, majd őt a földre rántotta és végighúzta az üzlet folyosóján a kijárat felé. A bántalmazást egy jelenlévő, harmadik személy fékezte meg, akinek fellépésekor az elkövető még meg is rúgta a földön fekvő sértettet.

2018 februárjában a gyanúsított egy győri buszjáraton bántalmazta élettárság és annak 8 éves kislányát: marokra fogva kitépte a sértett haját a fejbőréből, majd az édesanyja védelmére kelő kislányt megütötte, és el is lökte. Ezt követően a sértettet a hajánál fogva a busz padlójára rántotta, az ajtóhoz vonszolta, és a kislány haját is megtépte.

2017 őszén elvette a sértett útlevelét, és nem adta neki vissza, novemberben pedig hivatalos helyen is bántalmazta a hölgyet: elgáncsolta, a földön rángatta, haját tépte, megütötte.

A más ügyben elrendelt lakhelyelhagyási tilalom alatt álló elkövetővel szemben az ügyészség több indok miatt is szükségesnek látja a legsúlyosabb kényszerintézkedés elrendelését. A gyanúsítottal szemben ezen eljáráson túl számos büntetőeljárás van folyamatban: három bírói stádiumban, három vádelőkészítő szakban és kettő nyomozati szakaszban, főleg erőszakos bűncselekmények miatt. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport