Jolán
2 °C
4 °C

Március 15-én újra Békemenet lesz

2018.02.26. 17:35 Módosítva: 2018-02-26 17:54:12

"Reményt kaptak, elhiszik, hogy erősek lettek és a mi álmunk szertefoszlott. Mutassuk meg, hogy vagyunk egy páran!" A Magyaridok.hu szerint ezekkel a szavakkal jelentette be Bayer Zsolt, hogy március 15-én ismét Békemenetet tartanak. 

A portál szerint Bencsik András azt mondta, hogy 2012-ben is a Békemenet volt a válasz, "hinnünk kell a szeretet és az összefogás erejében". Amit létrehoztunk, meg kell védeni! - jelentette ki a Demokrata főszerkesztője. 

Valószínűleg tűnik, hogy a Békemenet a tegnap Hódmezővásárhelyen született meglepő, a Fidesz szempontjából súlyos választási vereségre lehet válasz. Az elmúlt években egyébként többször lebegtették, hogy lehet hogy lesz Békemenet, de aztán sosem lett. 

A Fidesz egyébként ma tartotta választmányi ülését, ami persze nem jelenti azt, hogy Orbánék döntöttek a Békemenetről, de mivel a rendezvény nyíltan a kormánypártokat támogatja, így kizárni sem lehet ennek a lehetőségét. 

A Békemenettel együtt most már biztos, hogy izgalmas lesz március 15-e. Aznap újabb diáktüntetést fog tartani a Független Diákparlament az Operánál, ellenzéki nagytüntetés is szerveződik és a Fidesz is gyűlést rendez a Kossuth téren. Bónusz: a Kétfarkú Kutyapárt is lebonyolítja II. Békemenetét

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?