Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Háznak csapódott egy kamion a 61-es úton

5
2018.03.02. 12:12 Módosítva: 2018.03.02. 12:14

Megcsúszott és lakóháznak ütközött egy kamion a 61-es úton, a Tolna megyei Kapospulán, az épületben tartózkodó négy ember megsérült - közölte pénteken a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

A ház lakói közül egy embert még a tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen lévők mentettek ki a törmelékek alól. A kamiont vezető férfit a dombóvári hivatásos tűzoltók szabadították ki a vezetőfülkéből, a mentők mind az öt embert kórházba vitték.

1j
Fotó: Neiczer Tamás tű. fhdgy / Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A csurgalékvizet szállító kamion egy villanyoszlopot is kidöntött, szakemberek áramtalanították az érintett, Rákóczi utcai szakaszt, ezért harminc lakásban szünetel az áramszolgáltatás. Az épület a baleset miatt lakhatatlanná vált. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport