Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Még több megyében figyelmezetnek ónos esőre

2018.03.02. 21:27

Az Országos Meteorológiai Szolgálat péntek esti közleménye szerint Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád és Tolna megyében narancssárga, míg Fejér, Somogy, Veszprém és Zala megyében citromsárga riasztás van érvényben ónos eső miatt. A narancssárga riasztás intenzív, több órás ónos esőt jelent. Az OMSZ arra kéri az autósokat, hogy csak akkor induljanak útnak az autósok ezekben a megyékben, ha halaszthatatlan utazásuk van, és tájékozódtak előtte.

Screenshot-2018-3-2 BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Kép: KatasztrófavédelemSzombaton nagyrészt szakadozott felhőzet lesz Magyarország felett, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, de délután délnyugat felől ismét beborul az ég. Korábban délkeleten, napközben néhol, este a délnyugati határvidéken kisebb havazás előfordulhat. Az északi, északnyugati szél élénk, főként északkeleten időnként erős lesz.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és -10 fok között várható.  A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton -2 és +2 fok között alakul.