Tolongtak a vendégek a wellnessben, ahol megölték a takarítónőt

2018.03.05. 06:36

A szigetszentmiklósi Oázis Wellness Parkban csütörtök éjjel találták meg vérbe fagyva az egyik takarítónőt. Mint később kiderült, a wellnessközpont egyik vendége, F. Zs. Lóránd verte agyon, a férfit azóta elfogta a rendőrség

A Magyar Nemzet szerint azonban a szörnyű tragédia nem riasztotta el a kuncsaftokat, amikor a lap újságírója ott járt, valósággal tolongtak a felszabadult vendégek a recepción. Pénteken a cég még arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy kolléganőjük elvesztése miatt aznap zárva tartanak. Annyit egy alkalmazottól a lap megtudott, hogy a recepciós hölgyet, aki a takarító kolléga holttestének megtalálásakor szolgálatban volt, nagyon megviselték a történtek. A dolgozókat egyébként feleslegesen kérdezgette az újságíró a bűntett részleteiről, nem nyilatkozhatnak.

A lap felidézi, hogy eddig milyen információk keringenek a sajtóban az esetről:

  • Az RTL Híradója úgy értesült, hogy a válófélben lévő F. Zs. Lóránd az anyósának hitte a takarítónőt, ezért esett neki.
  • Az áldozat borsodi volt, négy hónapja dolgozott a wellnessközpontban, és a történtekkor éppen szabadnapos volt.
  • A Borsnak egy bennfentes azt nyilatkozta, hogy a takarítónő becsületesen végezte a munkáját, kollégái szerették, és egyáltalán nem volt kötekedős. 
  • A gyanúsított állítólag három másik embert is megtámadott a végzetes estén – az egyik portást például széklábbal, de ő horzsolásokkal megúszta.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport